За CUSTOS AMORIS
За CUSTOS AMORIS

Вярваме, че в основата на всяка стратегия за личностно развитие стои стремежа да бъдем защитени и обичани.

В търсене на защита от вредните влияния на заобикалящата ни среда, създадохме продукти, които имат свойството едновременно да отразяват електромагнитните лъчения от технологиите и да съхранят усещането за спокойствие и уют.

В сърцевината на нашите продукти сме вложили защитен трикотажен плат с вградена метална нишка, която служи като екран за електромагнитна радиация, като я отразява на принципа на Фаредеевия кафез. Това свойство допринася много за защитата на централната нервна система и главния мозък, сърдечно-съдовата системи, хормоналната система, репродуктивната система и имунитета, както при бременност до 17-та гестационна седмица, така и при деца, и хора в активна възраст.

Този мощен щит сме обгърнали с меки и качествени трикотажни материи, които ще позволят на любовта ви към близките хора да устои на капризите на всяко емоционално състояние.

Всеки етап от създаване на нашите продуктите е завършен с грижа и внимание към детайла, защото знаем, че само с отлична подготовка можем да бъдем успешни пазители на любовта и здравето си.

CUSTOS AMORIS (от лат. „пазител на любовта“) е не само просперираща марка, но и успешно средство за личностно развитие, създадено за хора, които знаят как да бъдат защитени и обичани!