Доставка

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Поръчка:
За да бъде оформена и потвърдена поръчката е необходимо да бъдат изпълнени следните стъпки:
- Избор на количеството на продукта и добавянето в кошницата
- Указване на адрес за доставка
- Потвърждение

- Поръчка може да бъде направена и на имейл: info@custosamoris.com.
След тези стъпки поръчката се смята за приета и потвърдена.

"БИЗНЕС ДИЗЙН" ООД не носи отговорност за неправилно въведени и попълнени данни на клиент, през системата на extract.bg, модула за бърза поръчка или при обаждане на преките телефони за поръчка. 

Доставка:

Продуктите представени в официалният сайт за информация и поръчки www.custosamoris.com се заплащат по банков или с пощенски паричен превод като се доставят от куриер до адреса, предоставен от клиента при попълване на формата за заявката. 

Доставката е безплатна при заявена доставка на адрес на територия на Република България.

Срокът за доставка е между 7 и 10 календарни дни след потвърждение на поръчката. По изключение доставка може да се забави повече от 10 календарни дни при липса на продукти посочение в поръчката. 

Поръчки, невзети в срок от 3 работни дни от офис или куриер се смятат за отказани от клиент. Връщане на поръчка, отказана след преглед от клиент, се заплаща от последния.
 
Доставка на територията на Европейският съюз  може да бъде извършена след предварително заплащане на стойността на поръчката по банков път, като всички такси начислени при банковите трансфери са за сметка на клиента. Цената на доставка зависи от дестинацията и тегло на поръчката, доставката е за сметка на клиента.
 
За повече информация, направете запитване в контактната форма или на посочения телефон за контакт.