Колан за бременни CUSTOS AMORIS

+ -
170,00 лв.
Caracteristici
Caracteristici

Коланът за бременни CUSTOS AMORIS е съставен от защитен плат с метална нишка и състав Cu&Sn (50 μm) и висококачествен трикотажен плат със състав 90% памук и 10% еластан, който се характеризира със своята мекота при допир без да го прегрява или спарва кожата.

Коланът за бременни CUSTOS AMORIS е подходящ за бременни жени в периода от установяване на бремеността до 17 гестационна седмица включително. В този период ембрионът е изложен на най-голям риск от вредното влияние на електромагнитната радиация.

Коланът разполага с възможност за уширяване чрез пришити към него лепенки, така че да е удобен за носене за целия период от установяване на бремеността до 17 гестационна седмица включително.

Коланът може да бъде поръчан в различни размери от S до 2XL.

Легенда – размери на колан

 

Размер S

Размер M

Размер L

Размер XL

Размер 2XL

Обиколка талия в см.

66

70

74

78

82

Обиколка ханш в см.

90

94

98

102

106

Ширина на колан в см.

25

25

25

26

26

Срокът за изработка и доставка е между 7 и 10 календарни дни!

Доставката е безплатна само на територията на Република България!

Коланът за бременни се произвежда в Република България.

Защитният плат, който е пришит в сърцевината на колана има свойството да отразява електромагнитни лъчения при следните параметри:

-   Над 40dB (99,99%) при честоти 30 MHz – 600 MHz

-   20-40dB (99%-99,99%) при честоти 600 MHz – 18000 MHz

Защитният плат е преминал тестове за измерване на затихване на ЕМП и тестове за измерване на физикомеханичните и физикохимичните свойства от акредитирана лаборатория.

Препоръки за употреба:

Температурен диапазон за съхранение: -30℃ до +50℃

Устойчивост на износване: 200 цикъла

Пране: до 30 ℃, без сушилня

Забележка: За избягване на неправилно изпиране, което да повлияе на екраниращите свойства на защитния плат, измийте възможно най-внимателно, ръчно, не извивайте плата, с неутрален препарат. Да изсъхне на сянка. Без химическо чистене.

Гладене: до 100℃, без пара

Защо да носим колана CUSTOS AMORIS по време на бременност?

Предвид бързоразвиващия се технологичен прогрес и въвеждането на все повече информационни и комуникационни иновации, трябва да потърсим вариант, с който да намалим или ограничим вредно влияние на електромагнитната радиация, на чийто въздействие сме подложени ежедневно и която много често значително надвишава нормативно допустимите норми.

Периодът на първите четири месеца от бремеността са изключително важни за развитието на плода. В тези ранни седмици на бременността е най-голяма опасността от поява на генетични или хромозомни аномалии в плода. В този период се развива и плацентата. Ето защо защитата от електромагнитно облъчване на плода и жената в ранната бременност е изключително важен фактор за по-нататъшното развитие израстване на бебето.

Коланът за бременни CUSTOS AMORIS допринася за отразяване на електромагнитната радиация, която облъчва бременната жена и плода като същевременно способства и като поддържащо и облекчаващо кръста средство.

Продуктът е изключително полезен за бременни жени, работещи в среда с висока електромагнитна радиация.

Предвид елегантния си и фин дизайн, коланът може да се носи незабелязано под дрехи, което позволява употребата му през цялото денонощие, както в домашна среда, така и на работното място и по време на разходки.

Допълнителна функция на колана е използването му като защитно средство срещу електромагнитна радиация за новородените бебета по време на сън и разходка в детска количка.