Детско одеяло от полар за момче

+ -
150,00 лв.
Caracteristici
Caracteristici

Детското одеяло CUSTOS AMORIS за момче е съставено от вътрешензащитен плат с метална нишка и състав Cu&Sn (50 μm) и външен плат Полар 270 гр/м2, 100% полиестер, цвят екрю, който се характеризира със своята мекота при допир и задържане на топлината на тялото без да го прегрява или спарва.

Върху одеялото е отпечатан детски принт – еднорога Amoris, която ще забавлява и защитава вашето дете като истински приказен герой по време на сън или игра.

Одеалото е подходящо за всички метеорологични сезони.

Размерите на одеялото са 120 см дължина на 110 см ширина при допустими отклонения от ± 5%.

Срокът за изработка и доставка е между 7 и 10 календарни дни!

Доставката е безплатна само на територията на Република България!

Одеялата се произвеждат в Република България.

Защитният плат, който е пришит в сърцевината на одеялото е има свойството да отразява електромагнитни лъчения при следните параметри:

  • Над 40dB (99,99%) при честоти 30 MHz – 600 MHz
  • 20-40dB (99%-99,99%) при честоти 600 MHz – 18000 MHz

Защитният плат е преминал тестове за измерване на затихване на ЕМП и тестове за измерване на физикомеханичните и физикохимичните свойства от акредитирана лаборатория.

Препоръки за употреба:

Температурен диапазон за съхранение: -30℃ до +50℃

Устойчивост на износване: 200 цикъла

Пране: до 30 ℃, без сушилня

Забележка: За избягване на неправилно изпиране, което да повлияе на екраниращите свойства на защитния плат, измийте възможно най-внимателно, ръчно, не извивайте плата, с неутрален препарат. Да изсъхне на сянка. Без химическо чистене.

Гладене: до 100℃, без пара

Защо Вашето дете има нужда от одеяло CUSTOS AMORIS?

Предвид бързоразвиващия се технологичен прогрес и въвеждането на все повече информационни и комуникационни иновации, трябва да потърсим вариант, с който да намалим или ограничим вредно влияние на електромагнитната радиация, на чийто въздействие сме подложени ежедневно и която много често значително надвишава нормативно допустимите норми.

Една от най-важните ни отговорности към нашите деца е да ги защитим от вредните електромагнитни лъчения, които могат повлияят негативно на целия организъм, но най-вече на централната нервна система и главния мозък, сърдечно-съдовата системи, хормоналната система, репродуктивната система и имунитета.

Детското одеяло CUSTOS AMORIS има висока степен на отразяване/затихване на електромагнитната енергия, но се отличава и с мекота, гъвкавост, възможност да се пере, глади, добра въздухопроводимост, устойчив е на външни влияния и има добри физиологични и хигиенни свойства.

Детското одеяло CUSTOS AMORIS допринася са спокойния сън на децата и има благоприятно влияние над деца със синдром на хиперактивност и дефицит на вниманието, тъй като защитава нервната система от заобикалящата ги електромагнитна радиация.

Продуктът ни е подходящ за използване както в домашна среда, така и при пътуване или пребиваване в места с високи нива електромагнитно лъчение.

Допълнителна функция на одеялото е намаляването на въздействието на електромагнитната радиация и ограничаване на субективните усещания за: бърза уморяемост, главоболие, световъртеж, гадене, зрителни нарушения, намаляване на сексуалната активност, неразположение, повишена раздразнителност, отслабване на паметта, нарушения на съня и други.