Одеяло CUSTOS AMORIS

  • Număr de catalog: ПР-001
+ -
350,00 лв.
Caracteristici
Caracteristici

Одеялото CUSTOS AMORIS e съставено от защитен плат с метална нишка и състав Cu&Sn (50 μm) и висококачествен трикотажен плат със състав 55%PL и 45%PА, който се характеризира със своята мекота при допир и задържане на топлината на тялото без да го прегрява или спарва.

Одеялото е подходящо за всички метеорологични сезони.

Размерите на одеялото са 200 см дължина на 150 см ширина при допустими отклонения от ± 5%.

Срокът за изработка и доставка е между 7 и 10 календарни дни!

Доставката е безплатна само на територията на Република България!

Одеялата се произвеждат в Република България.

Защитният плат, който е пришит в сърцевината на одеялото е има свойството да отразява електромагнитни лъчения при следните параметри:

  • Над 40dB (99,99%) при честоти 30 MHz – 600 MHz
  • 20-40dB (99%-99,99%) при честоти 600 MHz – 18000 MHz

Защитният плат е преминал тестове за измерване на затихване на ЕМП и тестове за измерване на физикомеханичните и физикохимичните свойства от акредитирана лаборатория.

Препоръки за употреба:

Температурен диапазон за съхранение: -30℃ до +50℃

Устойчивост на износване: 200 цикъла

Пране: до 30 ℃, без сушилня

Забележка: За избягване на неправилно изпиране, което да повлияе на екраниращите свойства на защитния плат, измийте възможно най-внимателно, ръчно, не извивайте плата, с неутрален препарат. Да изсъхне на сянка. Без химическо чистене.

Гладене: до 100℃, без пара

Защо имате нужда от одеяло CUSTOS AMORIS?

Предвид бързоразвиващия се технологичен прогрес и въвеждането на все повече информационни и комуникационни иновации, трябва да потърсим вариант, с който да намалим или ограничим вредно влияние на електромагнитната радиация, на чийто въздействие сме подложени ежедневно и която много често значително надвишава нормативно допустимите норми.

Една от най-ефективните възможности е използването на защитен екран изработен от меки и ефирни материи, като текстилните платове, в структурата, на които са включени електрически проводими нишки от метал.

Одеялото CUSTOS AMORIS има висока степен на отразяване/затихване на електромагнитната енергия, но се отличава и с мекота, гъвкавост, възможност да се пере, глади, добра въздухопроводимост, устойчив е на външни влияния и има добри физиологични и хигиенни свойства.

Потребителите, които често използват продукта ни успешно се предпазват от електромагнитна радиация, чийто източник са: компютри, мобилни телефони, таблети, WiFi и Bluetooth устройства, базови станции и антени, радиолокационни системи, радио и телевизионни предаватели, приемащи и излъчващи сигнали различни мобилни устройства, микровълнови печки, уреди за дистанционно управление, телевизори, системи за сигурност, сървърни центрове, медицинска диагностична и терапевтична апаратура, индустриални и домакински електроуреди, електромотори, въздушни електропроводи, трафопостове, електроцентрали, електрически проводници положени в стените на помещенията и т.н.

Ето защо одеялото е подходящо за използване както в домашна среда, така и на работното място като наметало и средство за защита от електромагнитно лъчение.

Продуктът е подходящ за хора със заболявания на щитовидната жлеза, която се влияе от електромагнитните лъчения.

Допълнителна функция на одеялото е намаляването на въздействието на електромагнитната радиация и ограничаване на субективните усещания за: бърза уморяемост, главоболие, световъртеж, гадене, зрителни нарушения, намаляване на сексуалната активност, неразположение, повишена раздразнителност, отслабване на паметта, нарушения на съня и други.